Leuk dat je een kijkje neemt op Wattedoentegen.nl! Op deze website vind je voor allerlei problemen de juiste oplossingen, hulpmiddelen en tips. Deze tips, oplossingen en hul-middelen komen vanuit de eerste hand. Wij hebben namelijk zelf in het dagelijkse leven ook last van allerlei problemen. De manieren waarop wij deze problemen oplossen, vind je op deze website terug!

Wie is de hoofdauteur van deze website?

Hoi, mijn naam is Scott. Al jarenlang heb ik mijn eigen online marketing bureau. Met dit bureau optimaliseer ik webshops en websites, waardoor mijn klanten betere resultaten online behalen. Door de kennis die ik in de afgelopen jaren op heb gedaan, weet ik exact waar mensen online naar op zoek zijn.

Daarbij stuitte ik al snel op een probleem waar veel mensen tegen aanlopen: problemen in het dagelijkse leven. Denk hierbij aan onkruid in de tuin, schimmel in huis of een verstopte afvoer. Loop je zelf ook wel eens tegen dergelijke problemen aan? Dan ben je bij Wattedoentegen.nl aan het juiste adres.

Mijn kennis is behoorlijk uitgebreid te noemen, mede doordat ik met een team van freelancers werk. Deze freelancers schrijven ook content voor deze website, testen bepaalde producten uit en gaan op zoek naar de beste oplossingen voor bepaalde problemen. Alle tips die wij je op deze website geven, kun je dan ook als waarheid beschouwen.

Meer over mij

Scott

Mijn naam is dus Scott. Op het moment van schrijven ben ik 29 jaar jong en dus in de bloei van mijn leven. Dankzij het internet kom ik in contact met onwijs veel mensen en dat vind ik super leuk. Mijn doel is om met deze website jou en vele anderen te helpen.

Wil je meer weten? Hier vind je mijn LinkedIn account en hier mijn Facebook account.

Wat is het doel van deze website?

Met deze website hebben we duidelijke doelen voor ogen:

  • We willen jou helpen met allerlei alledaagse problemen. Dit zijn problemen waar je op elk moment van de dag zomaar tegen aan kunt lopen. Mocht dit het geval zijn, wil je uiteraard direct voor de beste oplossing gaan. Dát is mogelijk met de tips, informatie en hulpmiddelen die wij op deze website met je delen.
  • We willen je van de juiste informatie voorzien. Bij het schrijven van onze content checken wij uiteraard ook de informatie en adviezen van andere websites. Wat hierbij direct opvalt, is dat niet alle websites de juiste informatie verschaffen. Ons doel is daarom om jou van alléén de beste informatie te voorzien.
  • We willen 100% onafhankelijk werken. Meerdere vergelijkbare websites zijn samenwerkingen aangegaan met bepaalde merken of fabrikanten. Dat is vanuit financieel oogpunt te begrijpen, maar is uiteraard moreel wellicht een beetje verwerpelijk. Ons doel is daarom om 100% onafhankelijk te werken. Daardoor zijn wij in staat om jou van de beste adviezen, tips en hulpmiddelen te voorzien.

Wat je verder nog moet weten

Dagelijks voegen wij nieuwe content aan onze website toe. Loop je tegen een probleem aan dat nog niet op onze website beschreven wordt? Vul dan gerust onderstaand contactformulier in. We gaan dan graag met je suggesties aan de slag!